cursussen

GRAANCIRKELS

Wat zijn deze prachtige geometrische vormen die wij terugvinden in graangewassen ,
zand en in sneeuw? Zijn het boodschappen van buitenaardse energieën, galactische winden. Worden ze gemaakt door iets dat wij nog niet kennen of zijn ze allemaal nep en HOAX(Gemaakt door de mens)? Als er een deel HOAX zijn wie heeft dan de anderen gemaakt die niet HOAX zijn?
Het lijkt wel of er met een gigantische stempel
vanuit de lucht een afdruk wordt gezet.


Geschiedenis

één van de oudste beschrijvingen van een graancirkel werd gevonden op een Engels vlugschrift uit 1678; Een verhaal waarin de boer beweerde dat zijn akker door de duivel gemaaid werd, op een wijze die bovenmenselijk was. Een oude afbeelding toont een ovaal in het graan waarin een zwart duiveltje met, een soort korte zeis, aan de gang is. Daar ik in de jaren '70 en 80 in Engeland woonde heb ik zelf de kans gekregen deze raadsels te bezichtigen en te onderzoeken. Destijds waren de figuren niet zo complex maar bestonden ze eerder uit willekeurige ronde cirkels. voornamelijk in het gebied in en rond Salisbury. Blijkbaar komen graancirkels vaker voor op plaatsen met krijthoudende grond waarvoor dit gebied bekend voor staat. de energie die in vroeger bezochte cirkels merkbaar was voelde eveneens zwakker ten opzichte de energie bij hedendaagse cropcirkels.

 

Een echte graancirkel kunnen onderscheiden van een HOAX
Van simpele cirkels tot ingewikkelde geometrische figuren. Ook de kracht en energie van de graancirkels lijkt toe te nemen over de jaren. Dit is dan ook duidelijk zichtbaar wanneer we metingen doen met een "geiger"meter. De straling in de cirkel ligt tegenwoordig hoger en lijkt door de jaren heen nog in kracht toe te nemen.
Een graancirkel duurt als fenomeen maar enkele dagen. Sommige telefoons of digitale camera's weigeren om te funcioneren of werken minder goed in een graancirkel. Voor iemand met een pacemaker is het dan ook niet gezond lang in zo 'n cirkel te vertoeven. Bij een graancirkel die HOX is vind men geen verschil van straling van binnen of buiten de cirkel. In de winter merk je dat de sneeuw sneller snelt op plaatsen waar er een graancirkel is geweest. In sommige cirkels is er een meteorieten stof gevonden, in sommige een wit poeder of ander sponsachtige substanties uit koolstof. Tegenwoordig worden er ook cirkels gemaakt als reclame stunt.

 

Het Effect op ons lichaam:
Je voelt het in je lichaam wanneer je in een graancirkel staat. De graancirkel heeft de eigenschap dat het ijzer aanwezig in je bloed zich groepeert. Kijk naar de kleur van je handen terwijl je in een graancirkel staat. Leg je handen op de grond en zie hoe het ijzer zich groepeert en rode bloemvormige vlekken veroorzaakt. Til je handen terug van de grond open je kan zien hoe ze hun oorspronkelijke kleur en gevoel terugkrijgen. Na een tijdje in een graancirkel krijgen je voeten het warmer en worden ze net als de handen ook roder van kleur.

 


De gewassen in de cirkel

Sommige gewassen waarin de cirkels verschijnen zijn delicate gewassen zoals koolzaad. Dat kan je niet buigen of het breekt. De graan stengels in de cirkels zijn gebogen. Op de plaatsen waar de knopen zijn merk je hoe die met een energie die van binnen uit moet komen opengebarsten of gebogen zijn. Hiervoor is een energie nodig vergelijkbaar met die van een microgolfoven.De stengels lijken van binnen uit naar buiten toe verwarmt te zijn geweest. Dit vind je niet in een cirkel die door een mens gemaakt is. De graanstengels van uit een cirkel tonen abnormaliteiten bij verdere groei. Afhangend of de cirkel verschijnt in jonge gewassen of wat later. De gewassen bevatten minder of geen zaden en de zaden zijn kleiner. Iets dat het minder prettig maakt voor de boer in wiens veld de cirkel verschijnt.

 


Getuigenissen
Charles R Mallett van de vzw. silent cirkel onderzoekt al 15 jaar de graan cirkels.
Als een jager vliegt hij rond in zijn microglijder op zoek naar nieuwe cirkels. Als je zijn getuigenissen aanhoort besef je hoe snel zo een cirkel verschijnt. Hij vliegt over een veld zonder cirkel draait zijn microglijder. om enkele honderden meters verder om dan te merken dat in amper een minuut een graancirkel verscheen in het veld onder hem. Dit zonder dat hij iets abnormaal gemerkt had.

 

Op 8 julli 1996 verscheen er een graancirkel in het veld tegenover Stonehenge.
300 Meter groot bestaand uit 151 cirkels. Dit terwijl geen van de honderden bezoekers die daar aanwezig warren er ook naar iets van op merkte hoe dat de cirkel gemaakt werd.


Er zijn getuigen die lichtspeheren lichtbollen of lichtspiralen over een veld zagen waar daarna een graancirkel verscheen. Een persoon heeft dit gefilmd. Er zijn echter er geen bewijzen voor 100% dat de film wel of niet echt is.Andere spreken over een rode of witte mist over het veld, als die opklaarde was er een graancirkel zichtbaar.
Veel graancirkels vormen zich in het dag licht in de nabijheid van mensen op amper enkele seconden tijd. Dit zonder dat er iemand iets opmerkt.
De graancirkels

 

 

 

De patronen variëren van simpele cirkels tot zeer ingewikkelde geometrische figuren. Ze kunnen bestaan uit Multi-layering waar een laag onder een laag een ander richting uit buigt. Klaprozen in de cirkel blijven rechtop staan. Een cirkel kan honderden meters groot zijn. Ze lijken een voorkuur te hebben om te verschijn op krijt houdende ondergrond, in de buurt van Megalieten. Engeland is het land bij uitstek dat ze het meest voorkomen en dat je de mooiste figuren vind. Maar ook in Europa, De USA, Afrika verschijnen er alsmaar meer graancirkels.

 

 

 

Volgens sommigen bevatten de graancirkels boodschappen van een andere beschavingen uit de ruimte. Enkelen waaronder een Indiër die Twelve heet trekken rond in een camper heel de zomer van cirkel naar cirkel. Ze beweren sommige van de boodschappen ontcijfert te hebben. Enkele graancirkels bevatten inderdaad een patroon wat je de dans van de planeten kunt noemen. Zo voorspelt Twelve gebeurtenissen en datums wanneer zich iets gaat voordoen. In 2006 voorspelde hij tegenover ons de aardbeving in China. Ook een waarschuwing over de aardbeving in 2009 Zuid- Azië merkte Twaalf als boodschap in de cirkels. Hij is niet de enige die deze mening deelt.


Oordeel zelf na het bestuderen van deze cirkels.

 

cropcirkel

Ondertussen lopen er vele onderzoeken en zijn er graancirkel experts die tot de bodem van dit fenomeen proberen door te dringen. Zijn het toch Plasma winden? Hoe worden de datums dan verklaart van maan of zon conjuncties die zichtbaar zijn in de cirkel. Als het een manier van communiceren is met een andere levensvorm, dan maken ze in elk geval geen vijandelijke indruk. De graancirkels zijn eerder zeer fascinerend en bevatten inderdaad een buitenaardse schoonheid. Bestudeer deze figuren en kijk welke boodschap jij er uit verstaat. Geniet van deze prachtige figuren die onze verbeelding tarten.

Denk er aan dat ieder zijn eigen waarheid beleefd

 

 

De dans der Planeten
Als je elke 584 dagen 8 jaar aan een stuk op een dezelfde heuvel staat op de aarde, en je zet een stip waar Venus is. Dan krijg je de vorm van een vijfster.
Ze is wel niet precis een kant loopt altijd wat uit. Venus draait 13 keer rond de zon voor elke 8 keer dat de aarde rond de zon draait. Dit is maar een van de geografische figuren die je de dans der planeten kunt noemen.

 


Wil je graag dit fenonomeen van dichtbij zien?

Boek dan een vakantie in England Salisbury, Juni, julie zijn de seizoenen bij uitstek dat je de meeste graancirkels vindt. Je kan logeren en de Pub "het witte paard" of één van de Bed & Breakfast in de buurt. Dit is naast het graancirkel centrum van "silent cirke"l. Zij zijn graancirkel experts en weten altijd als eerste waar er een nieuwe cirkel te vinden is. Als je in het veld bent toon dan het nodige respect. Terwijl vroeger de boeren nieuwsgierigen wegjoegen, zetten ze nu een pot en vragen 1 Pond om het veld te betreden. Ze maken tenslotte verlies op de gewassen die verloren gaan. Ga niet zomaar overal door het veld stappen maar volg eventueel een pad waarlangs anderen al geweest zijn. Anders ga je het uitzicht van de graancirkel veranderen. In een cirkel is het ommogelijk om het geheel te bekijken daarvoor zijn ze te groot. Om het geheel te bekijken moet je op een afstand staan, een heuvel beklimmen of lokaal iets hurenwaarmee je over de cirkel kan vliegen. Salisbury en Wiltshire is een magische omgeving. Je vindt er de eeuwenoude heidense tempel Stonehenge. Avebury een dorp in een cirkel van dolmens. Het prachtige wit paard zichtbaar vanaf de weg A4 waarlangs je ook silbury hill kunt vinden.

 

Met dank aan bron fotos:
Links:

 

 

Silent Cirkel
Cropcircleconnector
Dutch crop
Cirkel Janet Ossebaard